Gruppe

SØREN JENSEN: FOLKETS BIBLIOTEK
27. februar – 11. april 2021

Med udgangspunkt i sit eget hjemmebibliotek undersøger Søren Jensen de dialoger og relationer, der opstår i mødet mellem kunstneriske praksisser og folkelig kultur. Udstillingen tager form af en læsesal, hvor beskueren kan fordybe sig i kulturelle bøger, samt en kurateret del, hvor værker af udvalgte kunstnere, med relationer til læsesalens emner, vil præge udstillingsvæggene.

Med udstillingen udfolder Søren Jensen sin interesse for, hvordan der kan skabes performative relationer mellem værk og beskuer, når den kunstneriske praksis bevæger sig ind over grænsen til virkeligheden.


Sophie Hjerl: En Suite
17. april – 30. maj 2021
Fernisering d. 16. april 2021

På udstillingen En Suite forrykker billedkunstneren Sophie Hjerl den fysiske virkelighed ved hjælp af skulptur og virtual reality. Gennem de to medier skabes en totalinstallation, der indbefatter de konkrete rum i Møstings Hus og et parallelunivers, der først manifesterer sig, idet man ifører sig virtual reality-brillen.

Sophie Hjerl er med VR-mediet interesseret i dét, hun kalder ”kroppen som bevidsthed i rum".  Ved at kombinere den besøgendes fysiske tilstedeværelse i selve skulpturen med brugen af virtual reality, bliver man på én gang en del af kunstværkets fysiske virkelighed, samtidig med at man inviteres med på en virtuel rejse, der rækker langt ud over værkets konkrete rumlighed.

 


%MCEPASTEBIN%