Arrangementer

I Møstings Hus' stemningsfyldte stuer afholdes året rundt en bred vifte af foredrag, forfattersamtaler, oplæsninger og koncerter.

Vi ses under lysekronen.

I Møstings Hus' stemningsfyldte stuer afholdes året rundt en bred vifte af foredrag, forfattersamtaler, oplæsninger og koncerter.

Vi ses under lysekronen.

I Møstings Hus' stemningsfyldte stuer afholdes året rundt en bred vifte af foredrag, forfattersamtaler, oplæsninger og koncerter.

Vi ses under lysekronen.

Slider

den maniske kunstner kaerlighed frederiksberg festspil 2020 program small


DEN MANISKE KUNSTNER OG KÆRLIGHEDEN
Frederiksberg Festspil 2020
Fredag den 18. september
Kl. 16.00-18.00

Robert Schumann: fra Kreisleriana opus 16
Værker af Chopin og Clara Schumann
Medvirkende: Katrine Gislinge, Katrin Weisser, Vita andersen, Katrine Wiedemann
Koncerten indledes med en talk m. Vita Andersen og Katrine Wiedemann

Læs mere og køb billet


 

paal eide novo q program frederiksberg festspil 2020 small

KONCERT M. PÅL EIDE & NOVO QUARTET
Frederiksberg Festspil
Lørdag den 19. september
Kl. 12:00 - 13:15

THE IMMORTAL BELOVED- FUR ELISE ....(og Therese, Josephine, Anne Marie og Bettina)
Beethoven: Waldstein sonate opus 53 i C dur
Beethoven: Fur Elise- bagatelle i a-mol no 59
Beethoven: Strygekvartet nr 2 i G dur opus 18, no 2 "Compliments"
Medvirkende: Pål Eide & Novo Quartet

Læs mere og køb billet


 

feens kys program frederiksberg festspil 2020 01 small

ISJOMFRUEN & FEENS KYS - OPLÆSNING & KONCERT
Frederiksberg Festspil
Lørdag den 19. september
kl. 14:00 - 16:00

HC Andersen: Isjomfruen (oplæsning)
Carl Nielsen: 2 fantasistykker opus 2 , Romance og Humoresque
Igor Stravinsky: Divertimento fra Feens Kys - for violin og klaver 1934

Medvirkende: Pål Eide, Lars Bjørnkjær, Anne Birgitte Feigenberg og Femke Mølbach Slot

Læs mere og køb billet


 

Camille Jones


HOME CONCERTS
RELEASEKONCERTER MED CAMILLE JONES & MADE IN WOOD.
Torsdag den 24. september kl. 18.00 & 21.00

Camille Jones insisterer på nærvær og intimitet, når hun med halvakustiske koncerter spiller sangene fra sin kommende EP og kommer tættere på publikum.

Camille Jones kan opleves til intimkoncerter, hvor hun skærer helt ind til benet af sit musikalske univers. D.24.september udkommer hun med en ny EP, fem sange på dansk om kærlighed og sorg. Hun synger sig igennem et repertoir med den modne intimitet, der kendetegner Camille som kunstner. Og netop derfor rammer hun lige der, hvor følelserne mærkes mest intenst. Med sin tilstedeværelse og sine personlige historier lukker hun publikum ind og tager dem med på sin rejse i et nyt musikalsk univers med tekster om livets op- og nedture.
Camille glæder sig til at være i øjenhøjde med sit publikum:
“Der optår en helt særlig magi, når publikum er tæt på og det er fantastisk. Jeg glæder mig til at erstatte fest og farver med større fokus på min stemme. Jeg glæder mig også meget til at spille sangene fra min nye EP, som alle er meget personlige fortællinger om en svær tid i mit liv. Jeg har lyst til at give mere af mig selv og lukke folk indenfor hos mig, mine tanker og følelser. Det her bliver en anderledes og meget personlig koncertoplevelse.”
---
Made In Wood er en ny spændende dansk/svensk duo med Jonas Berg på klaver og Bastian Sjelberg på kontrabas. De to har en bred og imponerende erfaring som musikere på den danske musikscene, hvor de gennem årene har arbejdet med kunstnere som Laid Back, Gnags, Barbara Moleko, Caroline Henderson , Jacob Gurevitsch, Swan Lee, Erann DD, Randi Laubek og Thøger Dixgaard.
Musikken er akustisk og nøgen, nedbarberet til det enkleste setup med kontrabas og opretstående klaver – undertiden tilført sfæriske klange og boblende delays. Det er sange med klare og stemningsfulde melodier, der bevæger sig smidigt rundt på en bund af harmonier som overrasker og skubber til den umiddelbare forventning om sangens fortælling. Der er noget på spil både harmonisk og melodisk.
En ’nordisk klang’ er måske fortærsket som udtryk for et tonesprog, men Made In Wood har en umiskendeligt skandinavisk, folkemelodisk melankoli i sig – samtidig med en spændingsfuld jazzet minimalisme, som sætter drømme i gang.


Matine koncert


EKSKLUSIV MATINÉ-KONCERT MED ELOU ELAN I MØSTINGS HUS
Lørdag den 26. september kl. 16.00

Efter 9 års pause er dansk-norske Elou Elan (Eva-Louise Rønnevig) tilbage som solist med albummet That Ocean. Et album om sorg, drømme og minder, men også om oplevelsen at vende dette til kraft, kærlighed og håb.

GAFFA kalder det ”Et lavmælt storværk fra dansk-norsk kæmpetalent” og kvitterer med 5 stjerner, og du har denne eftermiddag mulighed for at høre hele det medrivende album spillet live i de smukke omgivelser i Møstings Hus.
Publikum kan forvente sig en stemningsfyldt og inderlig koncert, båret frem af violinist Nils Gröndahl, pianist Rasmus Kjær Larsen og ikke mindst Eva-Louises stemme, som rummer en intens styrke med sin fortryllende skrøbelighed.
That Ocean er produceret i samarbejde med Brian Batz fra bandet Sleep Party People, og Elou Elan har med dette samarbejde taget et musikalsk skridt i en mere ambient retning. Hendes debutalbum All That Turns, høstede en række 5-stjernede anmeldelser og GAFFA-anmelderen skrev følgende om hendes liveoptræden:
”Elou Elan var en rendyrket fornøjelse, der gentagne gange gav en behagelig rislen ned ad ryggen. Imponerende nok var den næsten fyldte sal fuldstændig stille under de lavmælte sange, når de da ikke brød ud i voldsomme klapsalver mellem sangene.”
Koncertens afvikling følger myndighedernes retningslinjer om hygiejne og afstand. Der sælges derfor maksimalt 30 billetter til koncerten.

Køb billet

%MCEPASTEBIN%