MH trappe

Leonard Forslund: "KOSMOS"
5. august – 17. september 2017
Leonard Forslund har gennem en lang årrække arbejdet overbevisende og eksperimenterende med maleriet, der med udgangspunkt i fotografiets figurative elementer, er udmundet i spaltede og forførende landskaber. På udstillingen i Møstings Hus præsenterer kunstneren en række nye værker, hvor han har taget skridtet videre mod abstraktionen, med udgangspunkt i det motiv han kalder den hverdagsagtige kosmologi. Det er det tilsyneladende irrelevante; mellemrummet og dét, der er uden for fokus, der gøres til hovedmotiv for de nye malerier. Foruden malerierne vil udstillingen bestå af boginstallationen VÄDERSTRECK (verdenshjørner) - og en videoprojektion.


Christina Capetillo: "Samtidslandskabsarkivet"
23. september – 29. oktober 2017
Fotokunstner Christina Capetillo peger på, hvordan naturen går fra at være land til landskab gennem billeddannelsen – og hvordan dette landskab kan forme os og forståelsen af vores omgivelser. I Samtidslandskabsarkivet har Capetillo samlet en serie af sine fotografier, der skildrer det kulturskabte ved at fokusere på stadier af natur i kulturen og omvendt - kulturspor i naturen. På udstillingen kan man blandt andet nærstudere fotografier, der bryder med den gældende norm for skønhed og autenticitet. Branddamme, dæmninger, regnvandsbassiner, grusdepoter og støjvolde møder japanske post-tsunami jordanlæg, stenskredsikringer og skovbrandtomter.


Mads Thomsen
4. november – 17. december 2017
I store, monokrome linoleumssnit, vægobjekter og skulpturer fremstiller Mads Thomsen den særlige stemning, som kan indfinde sig i en skov. Det man ikke ser, og det man tror man ser, der vidner om noget råddent og hengemt. Angsten for (eller lysten til) at forvilde sig truer og lokker med endelig opløsning i forsvindingspunktet. I sit kunstneriske arbejde anvender og fortolker Thomsen skoven som et komplekst mønster og giver sit publikum muligheden for selv at forvilde sig i de meterhøje grafiske værker.

Udstillingsprofil

For spørgsmål vedrørende udstillingsprofil & ansøgningsprocedure
kontakt
Museumsinspektør
Sille Brethvad
T: 30 73 80 30
sbr@frederiksbergmuseerne.dk

Få vores nyhedsbrev

UDSTILLINGER GENVEJE ÅBNINGSTIDER FLERE OPLEVELSER KONTAKT FØLG OS
Kommende                 
Presse                        
Foto og Film
Nyhedsbrev
Tirsdag-søndag 11-16
Lukket d. 10.7 - 4.8 2017                            
Frederiksbergmuseerne
Museumsruten
Læs om fællesbillet
Andebakkesti 5, 2000 Frb +45 69 13 80 90
info@moestingshus.dk
facebook icon Instagram Logo QualiT Reviews