AKTUELLE ARRANGEMENTER

TIRSDAG D. 26. september kl. 17.00-18.15
FREDERIKSBERGMUSEERNE LIVE PÅ BIBLIOTEKET

Frederiksbergmuseerne og Biblioteket Frederiksberg arrangerer i fællesskab en række korte foredrag, hvor du to gange om året kan få et kig bag kulisserne på museernes aktuelle og kommende udstillinger og møde nogle af personerne bag. Arrangementet foregår i Tidsskriftlæsesalen på Frederiksberg Hovedbibliotek, Falkoner Plads 3.
Der er fri entre uden billet.

Kom og få en ekstra dimension til museumsoplevelsen - enten før eller efter du går på opdagelse på Frederiksbergmuseerne.
Hør fotograf og arkitekt Christina Capetillo fortælle om sin udstilling ”Det antropoceniske arkiv”, der vises i Møstings Hus fra d. 23.9 – 29.10. Udstillingen viser Capetillos undersøgende fotografier af spor og møder mellem kultur og naturtilstand i den antropocene tidsalder. Capetillo fokuserer på, hvordan naturen går fra at være land til landskab gennem billedtraditioner, og hvordan et landskab kan forme os som mennesker og forståelsen af vores omgivelser.

Cisternerne viser i 2017/18 den anmelderroste udstilling ”the Water”, skabt af den japanske stjernearkitekt Hiroshi Sambuichi. Hør Cisternernes arkitektfaglige medarbejder Camilla Stig fortælle om det udbytterige samarbejde med Sambuichi, om udstillingens tilblivelse og de mange særlige detaljer, der kan opleves i dybet under Søndermarken

Projektleder Sidsel Galatius fra Bakkehuset slutter aftenen af med en introduktion til efterårets mange arrangementer der overordnet står i litteraturens tegn, men som også byder på havevandringer, markedsdage og koncerter.

Torsdag d. 5. oktober kl. 19.30
PEDER FREDERIK JENSEN OM PONTOPPIDAN

Forfatteren Peder Frederik Jensen taler om Det Forjættede Land og samfundet.

"Jeg vil tage udgangspunkt i, hvad det vil sige at arve Pontoppidan. Jeg er vokset op med Henrik, han hang rundt omkring i vores hus, han var afgørende for min mors tilværelse. Hendes læsninger i forfatterskabet blev af nogen opfattet som kontroversielle, men for mig har de været afgørende for at forstå hendes livsvalg. Jeg arvede en kasse fuld af Pontoppidans bøger, sekundær litteratur og noter. Jeg vil tage udgangspunkt i det skatkammer, men i øvrigt tale rundt om Det Forjættede Land set i forhold til vores tid og den afvikling, der måske foregår af det samfund, der på Pontoppidans tid var i sin vorden."

Arrangør: Pontoppidanselskabet
Entré for ikke-medlemmer: 50 kr.

FREDAG D. 13. OKTOBER KL. 18.00-24.00
Kulturnatten. Koncert & dukkeforestilling under lysekronen
Til Kulturnatten 2017 kan du opleve dukkemageren og scenografen Rolf Søborg Hansens fantasifulde dukkeforestilling for alle aldre specielt skabt til årets kulturnat i Møstings Hus. Træd ind i et forunderligt univers, hvor dukkerne forfører og fortæller!

Senere på aftenen præsenterer Strøm i samarbejde med Frederiksbergmuseerne og Møstings Hus en intim solokoncert med den anmelderroste pianist og komponist August Rosenbaum. Koncerten finder sted på første salen under lysekronen. Der vil være begrænset plads til koncerten.

Hele aftenen vil der være adgang til Møstings Hus' aktuelle soloudstilling af fotograf og arkitekt Christina Capetillo "Antroposcenisk arkiv".

Kun adgang med kulturpas

lørDAG D. 21. OKTOBER KL. 12.00-13.30
Bogreception: Forlaget Ørbys 25 års jubilæum
Til På førstesalen i Møstings Hus afholder Forlaget Ørby sit 25 års jubilæum med genudgivelser af novellerne "Mørket / O Escuro", "Mørket & Sørøverne" samt "Den Lille Rødhætte" af den portugisiske forfatter Manuel António Pina (på dansk ved Jorge Braga, Mone Hvass og Britta Nielsen).

I samarbejde med Portugals Ambassade i Danmark uddeles til receptionen et antal af MØRKETs tosprogede udgave så længe lager haves. Der serveres desuden et glas kølig portugisisk vin til arrangementet.

Læs mere om Forlaget Ørby her.

Fri entré

OnsDAG D. 8. NOvember KL. 20.00
VÆRT FOR EN AFTEN: PETER H. OLESEN & SEBASTIAN BUNE

Denne aften mødes forfatterne Peter H. Olesen og Sebastian Bune under lysekronen med udgangspunkt i Bunes romandebut "Min Familie", der udkom i august i år.

Forfattersamtalerne arrangeres af Litteraturforum, et samarbejde mellem Biblioteket Frederiksberg og Møstings Hus, og støttes af Frederiksberg Kommunes Kultur- og Fritidsudvalg.

Billetter à 40 kr. kan købes fra d. 25. oktober på Hovedbiblioteket eller her.

OnsDAG D. 31. januar KL. 20.00
VÆRT FOR EN AFTEN: LONE ABURAS OG PETER HØJRUP

Forfattersamtalerne arrangeres af Litteraturforum, et samarbejde mellem Biblioteket Frederiksberg og Møstings Hus, og støttes af Frederiksberg Kommunes Kultur- og Fritidsudvalg.

Billetter à 40 kr. kan købes fra d. 17. januar 2018 på Hovedbiblioteket eller her.

facebook

UDSTILLINGER GENVEJE ÅBNINGSTIDER FLERE OPLEVELSER KONTAKT FØLG OS
Kommende                 
Presse                        
Foto og Film
Nyhedsbrev
Tirsdag-søndag 11-16
                         
Frederiksbergmuseerne
Museumsruten
Læs om fællesbillet
Andebakkesti 5, 2000 Frb +45 69 13 80 90
info@moestingshus.dk
facebook icon Instagram Logo QualiT Reviews