AKTUELLE ARRANGEMENTER

Portrt3 steen mller

fredag d. 10. August kl 17 - 19
FERNISERING: INGE ELLEGAARD

Vær med, når vi åbner den retrospektive udstilling med værker af Inge Ellegaard med vin og åbningstale ved kunstner Claus Carstensen.

Billedkunstner Inge Ellegaard døde i august 2010, men hendes kunst, og de mange arbejder hun efterlod, lever stadig. Denne retrospektive udstilling præsenterer et bredt udpluk af disse værker. Ellegaard huskes særligt for sine mange variationer af blomstermalerier og bier, umiddelbart banale motiver. Men Ellegaards malerier er alt andet end banale. De åbner for et rum af oplevelser med udgangspunkt i kunstnerens helt særlige evne til at åbne selv det mest almindelige motiv, altid med en lille detalje, der skurrer, et irritationsmoment, der gør, at beskueren må se efter en ekstra gang og måske endda revidere sin umiddelbare oplevelse af værket.

Udstillingen kan ses til og med den 7. oktober 2018.

Udstillingen er kurateret af Jens Henrik Sandberg. Foto: Steen Møller Rasmussen.

SØNDAG D. 12. AUGUST KL. 12:00-16.00
JOHANNES JØRGensen selskabets sommermøde

Johannes Jørgensen Selskabet afholder igen i år sommermøde i Møstings Hus. På programmet: fællessang og velkomst ved formand Stig Holsting. Martin Bergsøe, can. teol., forfatter og mag art i nordisk litteratur, vil fortælle under overskriften: "Træk af Johannes Jørgensens spiritualitet". Efterfølgende vil David Kragh Sørensen (baryton) og pianist Michael Bønsdorf fremføre sange af Jakob Vejslev til tekster af Johannes Jørgesen. Efter pausen fortæller Henrik Wivel, dr. phil. og forfatter, om den forskningsbaserede udgave af Johannes Jørgensens selvbiografi fra Det Danske Sprog- og Litteraturselskab.

Gratis adgang.

Der vil kunne købes sandwich og drikkevarer.

Johannes Jørgensen Selskabet har et stort udvalg af antikvariske bøger af og om Johannes Jørgensen, som vil kunne købes til rimelige priser.

facebook

UDSTILLINGER GENVEJE ÅBNINGSTIDER FLERE OPLEVELSER KONTAKT FØLG OS
Kommende                 
Presse                        
Foto og Film
Nyhedsbrev
Tirsdag-søndag 11-16
Lukket i juli                      
Frederiksbergmuseerne
Museumsruten
Læs om fællesbillet
Andebakkesti 5, 2000 Frb +45 69 13 80 90

facebook icon Instagram Logo QualiT Reviews